-Bag den skjulte dagsorden – “kommer sandheden altid for en dag”???

Billedresultat for lærerne stresserRelateret billede

Overenskomst, lønforhandlinger, arbejdstid, op i tid, ned i tid, løb stærkt, glem livet, glem dagen, glem verden , glem fordybelse og psykisk ilt !!!!!!

Ved ikke rigtig, hvordan jeg skal forholde mig til disse “nye” afsløringer.
Følelsen af tristhed, forundring, uforstående- er bare nogen af de begreber, der toner frem for mit indre blik. Kunne også sige ” Jeg vidste det jo, og har sagt det det sidste lange stykke tid”, men hvad nytter det?

Læste eller hørte forleden dag en bemærkning sagt af en lærer: Jamen det hjælper nok ikke at strejke”.
Nej, hvis det er tilgangen til forandring, så er der intet der hjælper.

Lige nu vælter det ned fra universet med den ene afsløring efter den anden. Undskyld min b…, men vi skriver 2017,  logouten var 2013 og stadig intet er sket.
Heldigvis er der nogen, der ikke finder sig i det og siger fra.
Flere medlemmer af Danmarks  afleverer en opsigelse til deres skoleleder.

I 2012, før lockout, arbejdstidslov og skolereform havde gjort deres indtog, var der på et år under 900 lærere, der meldte sig ud af Danmarks Lærerforening, fordi de havde fundet et job uden for folkeskolen. Men allerede 1. november 2015 var tallet over 1.600 – en stigning på 87 procent. Siden hen er det nu hver 10 lærer, der forlader folkeskolen.

Henrik Lambrecht Lund er lektor fra Roskilde Universitet og forsker i arbejdsliv. Det overrasker ham ikke, at flere lærere forlader folkeskolen.

»Lov 409 og reformen sætter andre arbejdsbetingelser for lærerne. Flytningerne er et udtryk for, at arbejdslivet ikke er, som de havde forestillet sig. Lærerne havde ikke forestillet sig, at de skulle styres efter industriarbejderprincippet«, siger Henrik Lambrecht Lund.

Det er så trist for de, der forlader lærergerningen gør det jo, fordi de ikke kan leverer en prof undervisning. De har ikke tid til eleverne og forældrene, og slet ikke til at være den autentiske lærer- Ildsjælene forsvinder, der vil blive færre og færre af dem.
NU hedder det “I får hvad vi bliver betalt for”. Produktet bliver derefter! Vi taber fremtiden på gulvet, eller det er jo det, de vil have. Der skal bare produceres arbejds – og hjernepower til fremtiden i en bestemt form. Det er vores børn og børnebørn vi taler om.

Kilde:fra 27 /09-2017
Tidligere SF-formand Annette Vilhelmsen: Aftalt spil mellem Thorning-regeringen og KL førte til lærerlockout.

https://www.b.dk/politiko/eksminister-indroemmer-aftalt-spil-mellem-thorning-regeringen-og-kl-i-stor

Bogen handler blandt andet om lærerkonflikten. Den er skrevet af den dobbelte cavlingvinder Anders-Peter Mathiasen og udkommer i næste uge.
I bogen, som Ritzau er i besiddelse af, indrømmer Vilhelmsen det aftalte spil. Det gør hun som den første af de centrale personer i Thorning-regeringen, hvor hun blandt andet var erhvervs- og vækstminister.

Hidtil har toppen af den daværende Thorning-regering nægtet, at den havde aftalt en lockout af lærerne med KL.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/professor-om-lock-out-afsloering-derfor-er-det-meget-alvorligt/6845561

Det er meget alvorligt, hvis tidligere SF-formand og minister Annette Vilhelmsen taler sandt i bogen “Søren og Mette i benlås”, hvor hun fortæller, at  Kommunernes Landsforening (KL) og SRSF-regeringen i 2013 på forhånd havde aftalt at lockoute næsten 50.000 folkeskolelærere.

Det mener to af landets førende arbejdsmarkedsforskere,
men når nu “KL’s chefforhandler tilbage i 2013, borgmester i Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler (K), afviser, at der var tale om aftalt spil mellem regeringen og KL, er det så ikke sandt ???”

Hvordan kan det gå til, at en “lille håndfuld” højt betalte politikere kan styre landet. Det kan de, fordi demokratiet ikke længere er i centrum og fordi magt og penge, er det styrende element.

Der er langt fra toppen til bunden, når det handler om politisk indflydelse i Danmark. Ud af de 1.700 interesseorganisationer, som forsøger at påvirke lovgivningen og den politiske debat, tegner alene ni organisationer sig for en tredjedel af alle organisationernes politiske indflydelse.
( Det konkluderer tre forskere fra Aarhus Universitet i en bog om lobbyisme.)

 Bogen “1984” udgivet 8. juni 1949 – lige efter krigen !!!!!!

 

 

 

Skriv et svar