“Gid der dog var nogen, der ville begynde at tage ansvar…….Der er noget, der ikke stemmer….

På ét år er danske læreres årlige undervisningstimetal steget med i gennemsnit 121 timer, viser en ny OECD-rapport. Det svarer til næsten 20 procent flere undervisningstimer per lærer. Tallene overrasker ikke Anders Bondo Christensen.
Kilde:
https://www.folkeskolen.dk/615011/rapport-hver-dansk-laerer-har-faaet-121-undervisningstimer-mere-om-aaret

“Gid der dog var nogen, der ville begynde at tage ansvar for, hvordan den enkelte lærer skal lykkedes med opgaven. Det har de i den grad brug for”, opfordrer Anders Bondo Christensen.

Billedresultat for bondo og ziegler
Tjaaa, det ser jo ret tilforladeligt ud Ziegler og Bondo. Corydon var en af hovedarkitekterne bag en række af de store reformer, som den forrige regering gennemførte. Han blev umiddelbart efter skolereformen ansat i McKinsey. Noget af et tilfælde , ikke??

Bjarne Corydon betegnede allerede inden samrådet alle beskyldninger om muligt aftalt spil i forbindelse med et lovindgreb fra regeringens side for rene “konspirationsteorier”.
Samtidig kalder Corydon lærernes arbejdsregler rigide??? Prøv lige at se på den!!!! Hvis der var noget de ikke var, så var det “rigide”
Begrebsforklaring:
Præget af formalisme og faste mønstre, der nødig fraviges om begreb eller person.

Kilde:
https://www.information.dk/telegram/2013/04/corydon-laerernes-arbejdstidsregler-rigide

Her skal finansministeren forsvare sig mod beskyldninger om, at kommunernes lockout sker som led i en koordineret indsats med regeringstoppen, der har til formål at tvinge lærerne til at opholde sig mere i klasseværelserne.

Bjarne Corydon betegnede allerede inden samrådet alle beskyldninger om muligt aftalt spil i forbindelse med et lovindgreb fra regeringens side for rene “konspirationsteorier”.

Finansminister Bjarne Corydon (S) beder om elever og forældres forståelse. efter forhandlingerne med lærerne er brudt endeligt sammen og et lockout er en realitet.
Finansminister Bjarne Corydon (S) beder om elever og forældres forståelse. efter forhandlingerne med lærerne er brudt endeligt sammen og et lockout er en realitet. Foto: Linda Kastrup

Vi betaler i dyre domme for at stå i fagforeningen. Hvad får vi ud af det?  Ja, jeg spørger bare. Og nu mener Anders Bondo , at nogen skal tage ansvar for at lærerne skal lykkedes. Samtidig undre det ham heller ikke, at lærerne underviser meget mere end før.

Det er så her, jeg spørger: Hvor er DLF i denne sag? Der findes en strejkekasse!!!
Folkeskolen er ødelagt, og det vil tage år at rette op på den igen.
Hvem står med ansvaret?

Lærerne flygter stadig fra folkeskolen, eleverne trives ikke, og forældre ved ikke, hvad de skal stille op.

Bondo undre sig ikke, og mener nogen bør tage ansvar. OK, så….og …Vi står alle med ansvaret, så sig dog fra.

Solidaritet
Hvis alle landets lærere kunne samles om en fælles “Nu er det nok” sag. Læg bøgerne på bordet og gå hjem.

Det ville regeringen ikke kunne stille noget op med- ansætte nogle andre??? Ja, så mange kan de ikke stable på benene.
Så kan de jo fyrer lærerne!!
Ja og igen, der er ingen til at overtage. Og lige omkring eksamen, det ville sætte skub i hjulene.

Jeg er så frygtelig træt af at høre om, hvordan det går fremad og børnene er glade bl.a bl.a.    Nej, de er ikke, de overlever, fordi det gør børn/unge. Det betyder ikke, at de er glade, det betyder, at de forsøger at overleve i de rammer, som regeringen har trukket ned over ørerne på dem, forældrene og lærerne. Og frygtelig træt af, at ingen tager ansvar. Anders Bondo , hvad med, at du og DLF tager ansvar nu og træder i karakter.

Du mener godt nok, at nogen skal tage ansvar, hvem er nogen??
Vi har et fælles ansvar. Det handler om små mennesker, vores børn, børnebørn, det handler om fremtiden og samfundet. Skal vores børn vokse op i et produktions- samfund, hvor de er “robotter”.

Kæmp for alt, hvad du har kært. Man kan snakke sig ihjel, Bondo og DLF.

Oplysningen om den stigende tilfredshed blandt forældrene bygger på tal fra foreningen Skole og Forældre, der alene har henvendt sig til forældre, som abonnerer på foreningens blad. Den er altså hel gal med repræsentativiteten her.
Hvad med resten af forældrene???

Men det er jo sådan regeringen gør, og så skabes det billede, der ønskes folket skal se.

Politikernes skønmaleri af folkeskolereformen er langt fra virkeligheden… men ingen opdager det, fordi den fjerde statsmagt stort set er abdiceret og bruger debatten om folkeskolen som ren underholdning. Sandheden om skolereformen er slet ikke gået op for danskerne endnu.

Med afsæt i tal fra SFI hørte vi Antorini sige, at eleverne er »glade for at gå i skole«, ja, de skal ligefrem være blevet gladere, end de var før her. Det er da heller ikke ligefrem løgn.

Danske børn er generelt glade for den skole, de har, for sådan vil vi her til lands, og jovist, de er gladere nu, end de var i reformens første år.
Men hvorfor? Formentlig fordi masser af skoler – under reformpolitikernes vilde protester – har fået lov til at forkorte skoledagene lidt.
Så nu er andelen af elever, der er ’glade for skolen’, næsten lige så stort som før reformen.

Det betyder imidlertid ingenlunde, at eleverne er lige så glade som før reformen. Alt tyder faktisk på det modsatte. SFI meddeler, at andelen af elever, der finder skoledagene alt for lange, er steget fra 43 procent før til 82 procent efter reformen, og omfanget af pjæk på de ældste klassetrin er ifølge PISA næsten fordoblet. I en rundspørge, som Politiken for nylig lavede blandt alle landets børnehaveklasseledere, vurderede fire ud af fem, at reformen har resulteret i generel, massiv mistrivsel blandt børnene.

Kilde: 
https://www.information.dk/debat/2017/05/politikernes-skoenmaleri-folkeskolereformen-langt-virkeligheden

 

 

 

Skriv et svar