Del 9 Artikler fra Folkeskolen.dk

Og jeg understreger endnu engang. <3 Jeg elsker mit job p.g.a. eleverne og kollegerne 🙂 <3 Derfor er vi her endnu. 🙂

;)Jeg har været sygemeldt i 7 uger, psykisk stress rammer også fysisk. Hornhindeinfektion (som viste sig at være en skimmelsvamp) på det ene øje, har intet kunne se og temmelig smertefuld oplevelse. Tvunget til at sætte mig ned og tænke tingene i gennem. Vi skal passe på os selv kære kolleger. 🙂

“Lærerne lider af søvnbesvær, manglende korttidshukommelse – de helt klassiske symptomer på overbelastning. De er mest af alt meget trætte, de er triste, har tendens til depression og græder meget. Det er unge som ældre. De oplever at være pressede på tid. De har ikke den fornødne tid til at præstere en anstændig vare. Bare at nå det helt nødvendige er der ikke tid til”.

https://www.folkeskolen.dk/552805/ung-laerers-opraab-blev-facebook-hit-vi-er-for-faa-til-at-loefte-opgaven

Hvor længe skal dette fortsætte. Sygdom, stress og jobskifte er det billede, der tegner sig tydeligere og tydeligere i folkeskolen, og så er der dem, der vælger at blive gravide og det er jo dejligt 🙂  her ses også en stigning!! Lidt en påstand, men alligevel var 2013 et år med nedgang af fødsler, og efter reformen stiger fødselstallet.

I undersøgelsen har lærerne også fået spørgsmålet: »Generelt vurderet, er du da tilfreds med måden, lov 409 og skolereformen påvirker dit arbejde på?« Det svarer 85 procent nej til. Kun syv procent svarer ja.

https://www.folkeskolen.dk/552952/rasmus-alenkaer-laererne-er-pressede-og-stressede

 

Skriv et svar