DEL 7 Lige i ”øjet”, værre end en sten i skoen Oprettet af Gina Elisabeth Bach søn, januar 24, 2016 10:44:07

11/1-2016

Ja, jeg ved godt, jeg ikke skal arbejde hjemme, det undergraver det hele billede, men jeg nægter simpelt hen at lade mit liv styre af inkompetente personer, der ikke har det fjerneste begreb om ,hvad der sker i den virkelige verden.

De stakkels elever, der sidst på dagen kæmper en kamp for at leve op til det, vi vil have dem til. De vil virkelig gerne gøre os tilfredse og det rører mig dybt.

I KBH har en gruppe elever demonstreret mod reformen, og en sådan demonstration skal jo varsles på forhånd. Eleverne havde sendt et brev til ministeriet og den respons, de fik var:

” at de havde bedre af at komme i skole i stedet for at demonstrere, for der var jo en del stavefejl i elevernes brev.”

Respekt, nej, hån, ja. Her udeblev pædagogikken da godt nok klart og tydeligt. Elevernes motto var / er ” de lange dage tager vores fritid, fritids job og fritidsaktiviteter”

Der er intet ,der viser ,at lange dage giver mere faglighed eller flere dygtige elever, tværtimod viser det sig at være modsat. Jeg behøver nu heller ikke hverken en professors udsagn, eller statistikker, jeg ser det hver dag med mine egne øjne og sunde fornuft. Eleverne er så loyale og kæmper en brav kamp. Vi ødelægger deres sunde dømmekraft, selvstændighed og kreativitet, kan vi leve med den viden???

Det er dog underligt. Nu har reform /arbejdstid været i spil siden 2013. Fra starten blev der sagt, at det her holder ikke. Der er skrevet stolpe op og stolpe ned om reform og arbejdstid. Lange dage og trætte elever og lærere, der skifter job. I 2015 valgte 1600 lærere andre veje og elever flytter til privat – og friskoler. Syge kolleger meldes der om fra forskellige skoler i landet, men hvad sker der!!!! Overgrebene fortsætter og bliver mere og mere tydelige og alligevel vender de ansvarlige ryggen til.

Det er på tide, at flere reagerer, ikke kun elever fra Guldberggades Skole og Frederiksberg, men forældre, lærer og politikere. Det sker heldigvis også, men jeg fornemmer en tildens til, at “de imod tilkendegivelser” bliver sat i skyggen.

22/1- 2016

Det er gået op for mig, hvor meget jeg har presset mig selv, og dermed også min familie for at få det hele til at hænge sammen. Det kan godt være, vi tager det med et smil, men øjnene smiler bare ikke med længere. Mine øjne smiler slet ikke for tiden, nu er jeg ramt, hårdt og ubarmhjertigt. Hornhindebetændelse/ herpes, som udløses af stresstilstande. (har aldrig haft herpes før) Troede faktisk fejlagtigt, det var noget helt andet, altså herpes, he 🙂 he, her tog jeg så gruelig fejl. 🙂 Det udløses af stress og kan rammer der, hvor man er mest udsat. Mit blev øjet, en kontaktlinse skramme. Lang dag, forældre samtaler, trætte og tørre øjne. skifter linse to gange, virker ikke og skaden er sket.

Det første lægen spurgte mig, om da jeg ankom til sygehuset var, om jeg har været under pres / stress en længere periode, det udløser “gaven” her til mig.

I de snart 11 år jeg har været på skolen, har jeg måske sammenlagt haft 7 dages fravær, incl. børns sygdom. Har altid kunnet få det til at hænge sammen, fordi jeg selv kunne planlægge min tid, ikke den vigtigste grund til, at jeg blev lærer, men en af grundene. Det passer til mig som menneske og så arbejder jeg gerne mere, end jeg får betaling for, fordi jeg kan lide det jeg laver, og det er ikke bare et job, men en livsstil,(det fik jeg vist nævnt i starten af disse oplæg), men det blev slået ihjel.

Nu sidder jeg her i min seng, min kæreste har båret min seng ned i stuen, for mit ene øje er så slemt, at jeg ikke kan se noget, det er hævet, ømt og klør, og min navigering rundt i huset kræver næsten en førerhund. Mine to store twizllinger, er heldigvis delvis hjemme og min kæreste , så meget som hans job tillader, ellers var jeg godt på s…….

Holder lige pause, det er ret anstrengende at skrive med et øje. smiley

Ramt blev jeg altså, selv om jeg jo ellers er sååå seejjj og der skal noget til at vælte kvinden. Ja, det blev så en sten i skoen, der blev til en ”Torn” i øjet. 😉

Pas på Jer selv derud, det kommer som lyn fra en klar himmel, og vi er jo ikke i den kategori, hvor vi får 7 års løn for ikke lave noget, vel J J

Peter Loft, Tidligere departementschef når samlet op på syv års løn, selv om han ikke har udført arbejde i den periode.

(beklager fejl og mangler, men jeg orker ikke læse det i gennem mere, mit øje løber i vand og er a..h… til)

Skriv et svar